Αναρτήθηκε από: ΝΚΤ | 26/01/2011

Σύντομα νέα από το χωριό μας (26.01.2011)

  1. Συνεχίστηκαν μέχρι και χτες 25/1/11 οι βροχοπτώσεις. Σήμερα πρώτη μέρα με ηλιοφάνεια αλλά και πολύ θόρυβο!!!!!!!  Έντονος ο θόρυβος των χλοοκοπτικών μηχανημάτων σε αυλές και κτήματα γύρω από το χωριό.
  2. Πραγματοποιήθηκε με την παρουσία αρκετών συγχωριανών αλλά και με αρκετές απουσίες η προγραμματισμένη για χθες ενημέρωση-διαλογική συζήτηση στο κοινοτικό κατάστημα με θέμα « Έργα και προμήθειες για την τοπική ανάπτυξη στη κοινότητα Σκουραιϊκων το έτος 2011 και ιεράρχηση αυτών κατά σειρά προτεραιότητας.
  3. Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του συνδέσμου προέδρων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων Σάμου.  Όπως πληροφορούμαστε συμμετέχει στο Δ.Σ. και ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Σκουραιϊκων.
  4. Σύμφωνα με πληροφορίες 1 φορά την εβδομάδα θα υπάρχει υπάλληλος του δήμου στο κοινοτικό κατάστημα για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας και των κατοίκων.  Το πιθανότερο την εξυπηρέτηση του χωριού μας να αναλάβει ο πρώην γραμματέας της κοινότητας κ. Μένεγας Μάκης.
  5. Για την Κυριακή 30/1/11 στις 06.00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των συγχωριανών στο κοινοτικό κατάστημα με θέμα την ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σε ζητήματα πολιτικής προστασίας (πυρασφάλεια, πυρόσβεση κλπ).
  6. Για την Κυριακή 30/1/11 στις 11.30 π.μ. μετά από πρόσκληση του προέδρου κου Σ. Μανωλιάδη και του γ.γ. Ν.Τραγάρη έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Σκουριωτών « Η ΠΡΟΟΔΟΣ». 

 

Συλλογή ειδήσεων και επιμέλεια άρθρου από την Εβίτα Τραγάρη
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: